• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Зустріч з представниками українського козацтва

Зустріч з представниками українського козацтва

2015-05-06

/Files/images/rzne/P5061133.JPG

/Files/images/rzne/P5061123.JPG

06 травня 2015 року в Триліській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів ім. Ю.С.Коваленка Фастівського району проведено зустріч з представниками Українського козацтва Фастівського куреня Хорунжим отаманом Мазуренком Василем Олександровичем, козаками Модзолевським Анатолієм Едуардовичем та Чернишенком Олегом Івановичем, випускником школи, учасником АТО, який проходить курс реабілітації в одному з Київських госпіталів і під час короткострокової відпустки скористався можливістю відвідати рідну домівку. Участь у зустрічі брали начальник відділу освіти Фастівської районної державної адміністрації Дьорнер Л.В. та депутат районної ради, представник ВО «Свобода» Лунейко В.В.

Під час зустрічі учасникам шкільної команди, яка стала другим призером районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної гри «Сокіл» (Джура) та учням 8, 9, 10 класів було вручено посвідчення Джури, а на загальношкільній лінійці з нагоди закінчення навчального року відбудеться їх урочиста посвята у козаки.

Під час зустрічі Мазуренко В.О., Модзолевський А.Е., начальник відділу освіти Дьорнер Л.В., директор школи говорили про героїчне минуле, про славні традиції нашого народу, які не тільки зберігаються але і примножуються кращими представниками сьогоднішнього покоління українського народу.

/Files/images/rzne/P5061146.JPG

Чернишенко Олег Іванович розповів про участь в АТО, подякував учням та вчителям рідної школи за допомогу та підтримку захисників Вітчизни, запевнив земляків, що і надалі із своїми побратимами буде захищати державну незалежність і територіальну цілісність України. Воїн АТО, випускник школи на згадку про зустріч подарував школі Український прапор з підписами своїх побратимів та словами «За нашу волю, за народ».

Затамувавши подих учасники зібрання слухали у його виконанні під гітару і спільно з ним співали пісні «Україна», «Їхали козаки», «Червона калина». Після зустрічі Олег Іванович оглянув школу і сфотографувався з учнями.

/Files/images/rzne/P5061155.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi