ЗАГРАВА

2014-09-19

/Files/images/9.jpeg

«Пам’ятаємо. Відроджуємо. Збережемо» — під таким гаслом 19 вересня 2014 року в рамках відзначення Дня партизанської слави та з метою вшанування воїнів АТО Кожанською ЗОШ І-ІІ ст. (директор Берегова Л.Л.) започатковано та проведено на селищному спортивному стадіоні військово-патріотичну гру «Заграва». Учасниками заходу були учні 5-9-х класів школи. На гостину завітали начальник відділу освіти Фастівської РДА Дьорнер Л.В., начальник відділу культури, молоді та спорту Фастівської РДА, депутат районної ради Машовець Т.В., директор Фастівської ДЮСШ Чечко О.І., вчитель фізичної культури Малополовецької ЗОШ І-ІІІст. Рибитва-ІвоненкоЛ.А.

Команди засвідчили своє стремління до змагань девізом, емблемою, стилізованим українським вбранням та піснею. Цікавими та змістовними були розповіді учнів про героїв Великої Вітчизняної війни, які захищали Кожанку в часи Великої Вітчизняної війни. З гордістю діти розповідали про своїх земляків - воїнів АТО, які на даний час знаходяться в зоні бойових дій. З великим ентузіазмом команди змагались у різних спортивних конкурсах та естафетах. Традиційно відбувся і конкурс заздалегідь підготовлених козацьких похідних страв. А ще учасники «Заграви», педколектив школи, гості смакували з великого польового казана козацьким кулішем.

При підведенні підсумків почесні гості вручили переможцям подарунки. Спонсорами заходу стали голова Кожанської селищної ради Дзуєнко М.І. та депутат районної ради Юр’єв В.М.

Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi